Dobrze zaopatrzona kuchnia firmowa

W dobrze funkcjonującej i szanującej się firmie jest duża kuchnia, gdzie stoi dobrze zaopatrzona lodówka. Nie można oczywiście zapomnieć o dużym stole przy którym można coś przegryźć oraz działająca mikrofalówka. No właśnie, co powinno znajdować się w firmowej kuchni? kuchnia firmowaNie muszę chyba nikogo przekonywać o tym, że era przygotowanych w domu kanapek w foliowych woreczkach dawno już się skończyła ;]? Po pierwsze, takie kanapki nie zawsze są smaczne bo taka kilku godzinna kanapka nie jest zbyt apetyczna, a po drugie jedna kanapka to chyba trochę mało na 8 godzin w pracy. Ja, żebym się nasycił musiałbym zjeść co najmniej trzy takie kanpeczki, a do tego jeszcze jabłko na deser, więc trochę kiepsko z codziennym przyrządzaniem takiego zestawu…, nie wspomnę już o monotonii. Jeżeli nie ma w firmie baru z ciepłymi posiłkami na koszt firmy (co niestety jeszcze często się zdarza) to ratuje nas właśnie dobrze zopatrzona lodówka przez firmę. Nie każdego stać na codzienne chodzenie w przerwie na obiad dlatego takie rozwiązanie to idealne wyjście. W lodówce powinny się znaleźć świeże bułki faszerowane np. mięsem, sałatą czy innymi dodatkami. Porcje past czy też zapiekanek lub tostów do podgrzania w mikrofali albo do przygotowania w piekarniku. Oczywiście owoce do wyboru, napoje zimne w postaci wód mineralnych i soków. Generalnie wszystko na styropianowych tackach, owinięte przezroczystą folią. Takie udogodnienie będzie plusem nie tylko dla pracowników ale także i dla szefostwa ponieważ ludzie będą woleli zostać w biurze na jedzeniu dzięki czemu szybciej wrócą do pracy i będą zdecydowanie bardziej zadowoleni co pozytywnie wpłynie na ich pracę. Prawda, że mam rację ;]? Namawiajcie waszych przełożonych na takie rozwiązanie bo to świetny pomysł, który naprawdę się sprawdza!